Tervehdys pitkästä aikaa! Kevättä ja kesää, syvenevää viherrystä ja viserrystä!

Vaihteeksi taas uusi huivi on valmistunut viikko sitten. Enkä ollut saanut sitä kuvattua, ennen tätä päivää. Huomisen vapaapäivän kunniaksi kiertelin äsken kameran kanssa pihamaalla etsien sopivaa kuvauspaikkaa. Sellainen löytyikin leikkimökin vierestä ja asettelin huivin valkovuokkojen ympärille. Tässä samassa paikassa kuvasin pari vuotta sitten Holvit -huivini.

Lanka Pirtin Karstalanka 140 tex x 2 meleerattu, väri 721

puikot 5 KnitPropyöröt

menekki 200g

koko kärjestä niskaan 85 cm,

siipien kärkiväli 190 cm

Huivin alku sujui samaan tapaan kuin edellinen, mutta suunnitelmat usein elävät neulomisen edetessä ja niin kävi nytkin. Halusinkin tästä isomman kuin ensin neulomani ja lisäsin pientä pitsikuviota useamman kerroksen, jonka jälkeen aloitin reunuskuvion. Kuviota jatkoin vielä lisää, omalla sovelluksella.

Sitten lankakin loppui, mutta hyllystä löytyi Maisa Tikkasen lankaa saman värimaailman sävyssä ja jatkoin sitten yksivärisenä. Päättelykerrokseen valitsin Pirkkalankaa sopivan punaisena (105).

Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat jotta saisimme paljon päärynöitä. Kunhan 'Aunen' nuput avautuvat puu verhoutuu valkoisten kukkien peittoon, niin täynnänsä ovat oksat pullistelevia nuppuja.

Kiitos myös kommenteistanne :) Postaukset ovat jo harventuneet ja työt toisaalla lisääntyneet, toimenkuvani on  myös hiukan muuttunut ja vastuukin kasvanut.

Heippa ja aurinkoa toivotellen

Anne