Pitkästä aikaa täällä kirjoittelemassa! Olen tainnut pitää hiukan blogilomaa tässä viime aikoina. Sekä mietiskellyt jatkoa eli kirjoitanko jatkossa täällä vaiko bloggerissa. En ole vielä tehnyt päätöstä... :)

Nyt tulin kuitenkin ilmoittamaan että perinteinen Neulekahvila kokoontuuu tänään entiseen tapaan alkuun kahvila Vakassa ja sitten neulepainotteisesti lankojen keskellä pidämme loppuillan puodin puolella. Kahvittelu alkaa klo 17.30 ja kestää puolisen tuntia, jonka jälkeen neulominen jatkuu n. klo 20.00:een. Kyllä sinne puotiinkin vielä me neulojat, virkkaajat ja vain muuten vain tapaamaan tulijat mahdumme, vaikka lankoja on tullut lisää kaiken aikaa :D  Työnnellään niitä villoja sitten tarvittaessa sivummalle ;) Tervetuloa!

Laitan tähän kuvan (jos onnistun) Osuupankin sisäpihalta. Muutamaa viikkoa aiemmin kahvilan edustalta otetussa kuvassa yläoikealla näkyvät puotimme ikkunat.

 

(Kyllä tämä kuvansiirto on useamman klikkauksen päässä kuin ennen kun sai suoralla yhteydellä linkitettyä kuvan tai monta kuvaa kätevästi Flickristä. Nyt täytyy tehdä monta klikkailua ennen kuin yhdenkin kuvan saa tänne... miettii..)