Kiitos jouluntoivotuksistanne!

Vilautanpa vaihteeksi kuvia keskeneräisistä töistäni, kun valmiita ei ole tarjolla. Joulun alla kun kiireessä jäivät monet työt kuvaamatta.

Kuvassa olevan huivin olen neulonut koneella. Huivi on muuten valmis, mutta pari langanpäätä odottelee neulaa. Tosin olen harkinnut vielä reunuksen tekoa, ainakin tuohon kolmion muodostavalle osuudelle. Myssy/baskerin resorin olen myös neulonut koneella. Resorin jälkeen siirsin silmukat puikoille ja jatkoin pyörönä nelosen puikoilla. Lankahan kulkee tässä kaksinkertaisena, ihan randomisti, en yrittänytkään kohdistaa samanvärisillä osuuksilla. Ihan kaunista väritystä tulossa, ainakin omasta mielestäni. :)

Oma perheenihän saa neuleensa vasta joulun jälkeen, ainakin tänä vuonna kävi näin. Keskimmäinen on saamassa uudet lämpimät VILLAsukat. Lankoina sukissa sekalainen yhdistelmä eri vahvuisia Pirtin kehräämön lankoja, kampaa ja karstaa. Edelliset noin vuosi sitten hänelle valmistuneet sukat odottelevat kantapäiden parsimista. Kulutuksen kestohan näissä täysvillaisissa ei ole aivan polyamidilankojen veroinen, mutta lämpimyys on aivan toista luokkaa. Tulipa tämä asia taas uudestaan todettua.

Nämähän eivät ole ainoat keskeneräiset neuleeni, yksi musta myssy odottelee valmistumista ja yhdet hahtuvalapaset huopumiskäsittelyä. Olikohan muita... ai niin! Yksi huivikin, Flower Basket Shawl, on puikoilla.

Nyt lähden laittamaan leivinuunin pellin kiinni ja sitten lumitöihin pihalle.

Mukavaa sunnuntaita!