Eräs työni on tullut tiensä päähän. Itse asiassa  miesten sukkapari. Eivät ne kuitenkaan ole kuluneet puhki eikä niissä ole muutenkaan mitään vikaa. Ihan hyvät perussukat ne ovat. Mutta! Ne ovat vihdoinkin valmistuneet. Tie on ollut joskus kivinen, mutta pääasiassa ihan sileää asfalttia, viime päivinä melkoisen loskainenkin. Kuten jo varmaan arvaattekin, nämä sukat ovat olleet matkaneuleena. Helposti mukaan otettavat ilman erityisiä ohjeita.

Lanka Austermann Step, väri 06

puikot 2,5 Addi pitsit

koko 43

langanmenekki 82 g

Muuta: Magic loop aloitus kärjestä, joustin 4o2n, silmukoita 72. Kantapäät neuloin tiimalasiversioina. Hyvä ohje löytyy mm. Ullasta. Varsien yläreunaan neuloin 1o1n, oikean silmukan kiertäen. Silmukat päättelin italialaisittain, Hanna Jaacksin Nyt neulomaan -kirjan ohjeella. Sukat aloitin kahdella kerällä, joista toinen oli jämä. Sen loputtua jatkoin samalla kerällä. Jälleen oli aivan sattumaa, että raidoitus osui noinkin samankaltaisesti.

Postia sain eilen Ilun huivilankaklubista. Ensin ajattelin valita tämän langan Kristelin Springtime Swirl KALiin, mutta tämä ei ehkä riitä ja toisekseen tähän huiviin taitaa sopia yksivärinen parhaiten, joten lanka on vielä mietinnässä. Joudunkohan hankkimaan lisää lankaa tähän, kun hyllyssäni ei näitä ohuita huivilankoja ole kuin vyyhti kutakin.

Aikas makeaa ja keväistä, vai mitä!

Koigu -sukatkin ovat edenneet, toinen sukka on jo nilkan kohdalla menossa. Nämäkin aloitin kärjestä.