Vasta nyt tulin toivottelemaan, kun en malttanut lopettaa Kevätpäivän... -huivin vitosvihjeen tekoa. Se veikin mennessään, ja nyt on jo valmista tähän asti. Voin jäädä 6a vihjettä odottelemaan. Kuvan laitan tänne vasta ihan loppupuolelle, ettei paljastu kuvio muille liian aikaisin. Yllätys ei olisi enää yllätys!

Kummityttö ihasteli luonamme kerran erästä Tango Fani -kerää. Äitinsä kanssa vähän suunniteltiin ja minä toteutin sitten kaulahuivin hänelle. Tänään otin kuvan ja muokkasin sitä vähän ystävänpäiväteemaan.Hymy

 

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Tyttäreni pehmokoala pääsi malliksi. Komeron ylähyllyä vähän penkaistiin ja löysimme vielä vauvakoalankin, joka pilkistää eturepussa kaulahuivin takaa. Näkyypi vähän paremmin tässä seuraavassa kuvassa:

Kaulahuivi on neulottu kaksinkertaisesta Novitan merinoWoolista

ja reunavirkkaus Tango Fani väri 816

värisävy 117

puikot 7 bambut

pituus n. 100 cm ja lev. 12 cm ilman hapsuja

paino 91 g

 

Nyt sitten seuraavana Lankakomeron yllätyshuivista kuva viitosvihjeen valmistuttua. Neljän aikaan riitti vielä ulkona valoakin tarpeeksi.

Minusta nuo kuviot näyttävät melkolailla sydämiltä ihan tämän päivän teemaan. Pingoitus ei nyt ihan onnistunut, mutta kyllä kuvasta näkyy, kai. Taitavaa suunnittelua!

Taidankin lähteä etsimään muita keskeneräisiä neuleita.

Mukavaa ystävänpäiväniltaa!