Kiitokset kommenteistanne! :)

Nämä vihreät tein samalla mallilla kuin edelliset harmaaraitaiset. Etsiskelin sopivan väristä vihreää tuolle vaaleammanvihreälle Seiskaveikalle. Silmäilin lankahyllyjäni ja nappasin sieltä tumman vihreää Jannea raitaväriksi. Kooltaan nämä sukat ovat 38-39 ja 3,5mm puikoilla pistelin menemään. Puodin vajavaiselle sukkahyllylle ovat menossa.

Muutamaa postausta aiemmin esittelin polvisukkia ja lupailin yksien sukkien kohdalla vähän lisääkin kerrottavaa. Se tuleekin nyt! Alkutalvesta sain useitakin sukkatilauksia, mutta ehkä parhaiten nämä sukat jäivät mieleeni.

Useinhan näin netin välityksellä tuotteita myydessä et varsin näe ostajaa. Kivijalkakaupassa näet toki ostajan, mutta sukathan voivat mennä lahjaksi. Neulomiani hattuja kyllä bongaan silloin tällöin täällä päin kaupungilla kulkiessani. Joskus kuitenkin saan nähdä netin kautta myymäni valmiit sukat tilaajan jaloissa kuvattuina ja blogissakin esiteltyinä. Hyvin harvoin (lue: en koskaan aikaisemmin)  olen saanut näin runsasta palautetta  Käykäähän lukemassa Miia Collanuksen teksti Säikeitä -blogissa. Suuret kiitokseni Miialle tekstistä!

Sama teksti on julkaistu myös Punomon blogissa.

Tässähän on minulla kevään aikana astunut uusia muutoksia voimaan. Päätin nimittäin sanoutua irti päivätyöstäni ja ryhtyä kokopäiväiseksi neulojaksi ja lankakauppiaaksi. Pääni alkaa pikku hiljaa selviämään viime syksyn ja alkutalven rumbasta... Parisen viikkoa on nyt mennyt ihmetellessä ja hiukan levätessäkin. Vähän olen saanut neulomisen lomassa järjesteltyä kotiammekin, mutta työhuoneessa on vielä järjesteltävää... Lankanyssyköitä siellä ja täällä... vielä...

Puodillakin pystyn nyt olemaan enemmän ja palvelemaan paremmin asiakkaitani myös. Enimmäkseen olen puodilla ti-to ja muina päivinä (ma ja pe) Saiku-puotilaiset päivystävät. Silloin minä olen kotona neulomassa  Puhelimella/sähköpostilla minut tietenkin tavoittaa neulomispäivinäkin ja pääsen puodille nopsaan täältä kolmen kilometrin päästä, jos tarve vaatii. Toki muutokset ovat puotipäivissä mahdollisia. Tässä alkutalvesta ottamani kuva, tällä hetkellä huhtikuussa näyttää erilaiselta.

PS. Facebook sivujakin lupaan jatkossa päivitää ahkerammin, samoin Punomoonkin alkaa päivittyä uusia juttuja kunhan saan tuotteita kuvattua.