Vilautanpa vaihteeksi keskeneräistä huiviprojektia. Viikko sitten perjantai-iltana tuli "tenkkapoo" ihan ruotsinkielellä ! Olin lauantaina lähdössä kuoron kevätretkelle Lahteen eikä minulla ollut sopivaa matkaneuletta! Pitkällisen (lue pikaisen) pohdinnan tuloksena päädyin aloittamaan Harunin Katjun lähettämästä Wollmeisesta.

Langanhan sain arvontavoittona Katjulta melkein tarkalleen vuosi sitten.

Tämä vilautuskuva on vähän epätarkka, mutta parempia sitten kun huivi on valmis Tämä huivi onkin valmistumassa ihan minulle itselleni! Jos lankaa jää aion neuloa loppulangasta sormikkaat langan mukana saamallani ohjeella. Katsotaan nyt miten ison Harunin maltan neuloa.

Nyt aion lähteä hoivaamaan tomaatintaimia kasvihuoneelle. Muutaman kesän tauon jälkeen innostuin hiukan puutarhatöistäkin.  Puutarhaharrastukseni on ollut vähän pakonsanelemana väkisin tauolla tiiviin kesäduunin takia. Nyt halusin  taas jatkaa pienimuotoisesti, helpostihan tämäkin tahtoo kyllä runsastua... Alkukeväästä annoin tomaatinsiemeneni äidilleni hänen kyseltyään minulta vanhoja siemenpussien jämiäni. Hän on innokas taimenkasvattaja, kuten kyllä minäkin. Nyt olen saanut muutaman taimen äidiltäni, tomaatit ovat sitkeää sorttia, vanhatkin siemenet  itivät oikein hyvin. Taimet ovat vielä pienissä ruukuissa joten ne kaipaavat tiivistä seurantaa kastelun suhteen. Tässä tänään vietänkin yhtä vapaapäivää kuuden työpäivän jälkeen, huomenna jatkuu jälleen työsarka.

Kiitos teille huivikommenteistanne! Mukavaa kun poikkeatte! :D