Lämpimät kiitokseni teille kauppaani kohtaan osoittamastanne huomiosta! :D

Olen nyt lisännyt sinne myös ainakin Haukkulankaa ja Addin pyöröjä. Haukkua on saatavana seitsemässä eri värissä. Step -langatkin ovat vielä lisäämättä samoin moni muu lanka... Pikku hiljaa laadut lisäytyvät hyllyihin. Olen harkinnut lisätä sinne myös Novitan menneitä kesäkausien lankoja, osan valmistuskin on jo lopetettu (mm. Samos ja Malibu). Pakko se on todeta etten ehdi kaikkia niitäkään neuloa. Ehkä joku mukava kategoriamerkintä voisi olla niitä varten. Löytyisivät sitten helpommin kaupan haku -toiminnalla. Mietin retro -sanaakin mutta eiväthän nämä miltään monen vuosikymmenen takaa sentään ole, sanotaan nyt 5 - 6 vuoden takaa.

Olisiko teillä ideoita? Luvassa olisi jotain palkintoa ainakin parhaimmalle ehdotukselle. Lankaa ainakin. :D (tai miksei neuleitakin)

Enpä ole aiemmin täällä arvontoja pitänytkään tai vastavaa kuten nyt sitten yhtäkkiä päätin. En nimittäin vielä tätä julkaisua aloittaessani äsken tiennyt järjestäväni ideariihtä. Joku säännöllinen alusta astikin ehkä seurannut saattaa epäillä tätä aprillipilaksi , mutta kyllä tämä on nyt tosiasia! Kaupan kunniaksi olkoon tämä! Palkintoa vielä aion pohtia, kun tämä tuli niin äkkiä. Eli olisiko teillä ideoita, millä tagillä voisin nimetä vanhoja myyntiin tulevia "jemma"lankojani?

Mietintäaikaa on teille luvassa ainakin ensi viikolle. Ilmoitan myöhemmin tarkemman päättymisajankohdan.

Step -lankaiset sukat

Yksivärinen on Steppiä ja raidoittuva Sandnes Mini Palettia.

 

Oikein mukavaa aprillipäivää teille kaikille!