Jossain päin maailmaa vietetään itsenäisyyspäivää, minä vietän älä tee mitään päivää, ihan oikeaa vapaapäivää! Valokuvasin minä tosin keskeneräisiä töitäni äsken pihamaalla, mutta sehän ei ole työtä vaan harrastusta. Mitään erikoisempaa en ole suunnitellut tälle päivälle, ehkä jotain simppeliä neulomista, muttei mitään ajatustyötä vaativaa.

Tämän puseron aloitin melko pian vaalean jakun valmistumisen jälkeen. Lanka on Novitan Tennessee ja ohje Novitasta tämän kesän (2010) numerosta malli 13. Eipä ole hihanalkua pidemmälle edennyt. :)

Pinkit Angee -sukat olen aloittanut jo talvella heti Kai-Mei -sukkien jälkeen samaisesta Sock Innovation -kirjasta. Lanka Sandness Sisu. Aamulla vähän jatkoin näitä, mutta nyt haluaisin jotain 'ihan simppeliä ilman kaaviota' -neuletta. Ihan helppoa kuviota tämä kyllä on, mutta välillä pitää vilkuilla mallia.

Tästä ei vielä ehkä arvaa mitä kuva esittää, myöhäinen jättikorvasieni vai

joku "tötterösieni".  Tämä alempi kuva taitaa jo paljastaa neuleen muodon. Tämä on viimeistelyä vaille valmis sellainen simppeli MM-futis -neule. Kuukausi sitten Korialla tämä oli mukana myös.

Tänään olisin kyllä halunnut olla Lahdessa katsomassa ihan livenä kun kuopuksen joukkue voitti mestaruuden ikäluokassaan jalisturnauksessa. Olen pienen yllätyksen leiponut kotiinsaapujille, vaikka tuolla alussa jo mainitsinkin etten mitään ole tänään tehnyt ;)

Kiitokset jälleen ilahduttavista kommenteistanne! Taidan lähteä tästä "käppäilemään" takapihalle odottelemaan sankareita kotiin!

Helteistä heinäkuuta!