Nämäkin sukat ovat odotelleet valmiina kameraa jo jonkun tovin.

Lankoina Step kirjavaa ja Classic tummansininen päällimmäisissä kaverina. Miesten kokoisia, kuopus nappasi alimmat jo omaan käyttöönsä. Toiset kaksi matkasivat myyntiin Outin Kyläkahvilaan. Koneella neuloin nämä kaikki.

Puikoilla tulossa kahdetkin sukat. Toiset hikoilivat aamun Suomi-Tsekki -peliä seuratessa niin kovin ,että pääsivät jäähylle syliini. Ei siinä viimeisen erän aikana paljon malttanut puikkoja heilutellakaan! Hyvä Leijonat, 2-0!!

Kaksi huivia olen myös saanut valmiiksi, odottelevat vain pingoitusta. Kovasti houkuttelisi aloittaa puikoilla joku takki itselle, mutta sitä ennen kone saa taas surruutella tilauksia.

Tänään onkin välipäivä lumitöissä. Kohta on muuten ylikuntoa , olen nimittäin lisännyt liikuntaakin herättääkseni itseni talvihorroksesta.  Kahtena päivänä olen juossut vedessä ja kerran Vuoksessakin, tosin Vuokseen kävelin rappuset alas ja pikaisesti sitten ylös samaa tietä. Kauan ei tarennut tällä kertaa ilakoida siellä. Tänä talvena en ole juurikaan avantoon pulahdellut eli karaissut itseäni. Toivottavasti Nepalin lapset saavat lukutaitoa myös minunkin osaltani. Ainakin tällä hetkellä on sellaista näyttöä kertynyt puntariini.

Nopeasti aika vierähtää, tänään on taas se aika kuukaudesta, nimittäin Neulekahvilan aika klo 18-20 Outin kahvilassa. Tervetuloa mukaan!

Nyt on aamun toinen mukillinen kahvia hörpitty ja aika siirtyä neulomaan!

Ja suuret kiitokset kommenteistanne! Täytynee käydä ostamassa pukupussi ja varastoitava puku talteen.