Koneella saa nopeasti valmista, ainakin käsin neulomiseen verrattuna. Ja varsinkin jos innostuu viimeistelemään neuleet samantien. Vaikka samana päivänä, jos nyt ei ihan monimutkaisia tai suuren suuria neulomuksia ole tekeillä.

Nämä sukat neuloin jo keväällä ihan joutuisasti. Tällä viikolla sain vasta viimeisteltyä nämä Step -sukat. Nuo pikkuiset Nalle Talvi -lankaisten sukkien terät neuloin kolmosen puikoilla ja resorit koneella.

Näitä sukkia en lisää Heinälatoon. Yhdet säärystimet olisi tarkoitus neuloa seuraavaksi joten ne sitten kelpuutan mukaan.

Seuraava neule sen sijaan valmistui parissa päivässä. Päivässäkin olisi valmistunut jollei olisi perhettä huollettavana. Työpäivien aikana kasautuu monenmoista rästipuuhaa kotiin, kuten esim. omenoiden säilömistä, leipomista, lasten hiusten leikkuuta... Siinähän nämä vapaapäivät ovatkin hurahtaneet, ihan mukavia rästitöitä!

Kummityttökään ei saanut virallista lahjaansa ajoissa, vaan... no varmaan lähipäivinä viedään lahja perille. Viime viikonloppuna jo kävimme juhlimassa 9-v synttäreitä. Kyselin vielä vähän väritoiveita tytöltä ja mallitoiveita äidiltä. Alkuviikosta penkaisin puuvillalankoja työhuoneen hyllyistäni ja valitsin Pirkanmaan kotityön Kesäpirkka -lankaa kolmea sinisen eri sävyä. Mallitilkkua ei myöskään tarvinnut neuloa kun entiset laskelmat sileälle neuleelle olivat tallessa.

Puseron tein 140 cm:n kokoisena, malli ihan perus. Raidoitus on myös selkeä, hihansuut kaipasivat hiukan väriä kun hihojen kokonaan raidoittaminen olisi näyttänyt liian levottomalta. Lankaa kului 365 g.