Tervehdys pitkästä aikaa! Hiljaisuus on tietänyt neulomista...

Sain kuin sainkin nelosvihjeen valmiiksi ennen uuden viidennen ilmestymistä.

Viuhka on taas toisin päin kuin kolmannen vihjeen kuvassa. Kokonaan huivi ei enää mahdu ilmoitustaululle, mutta viimeisin vihje näkyy kuitenkin.

Tässä on vaihteeksi yksi kuva uudesta baskerista. Valkoinen on puikoilla. Somisteenahan on  Villapallon Holvit -huivi, jollaisen neuloin viime toukokuussa.


Lopuksi vielä yhdet mustat sukat. Ne valmistuivat jo viime viikolla lankana 7-veikka, joka juuri ja juuri riitti sukkiin. Pikkuneuleisiin olen jumittunut, nytkin on puikoilla sellainen kapoinen kaulahuivi kummitytölle.

Sukissa ihan perinteinen malli

Koko 38

puikot 3,5 bambut

48s

unohdin punnita

Noista viime kertaisista lankakuvista sen verran, että tilasin ne suoraan Tekstiiliteollisuudelta, tänään tuli vähän Addipyöröjä ja lankoja jälkitilauksena. Minulla on ollut kohta vuoden verran lankoja, lähinnä Pirtin kehräämön ja Austermann Step -lankoja myynnissä paikallisessa Outin kyläkahvilassa. Tämä lankavarastoni kotonani kun oli jo paisunut pikku hiljaa muutenkin ja kun tuli tällainen mahdollisuus, niin heti tartuin toimeen ja siirsin osan langoistani sinne. Ajattelin, etten kuitenkaan taida ehtiä itse koko elinaikanani neulomaan kaikkia hyllyissäni olevia lankojani, edes koneella.  Vaikkei mitään mahtavaa valikoimaa olekaan, niin määrä tuntuu olevan lisääntymään päin.Nauru Kun on sen pikkusormensa jo antanut, niin lienevät kohta  molemmat kädet olla vietynä...

Samaisessa kahvilassa alkaa tapahtua muutenkin neulomisien merkeissä. Nimittäin neuleillat kerran kuussa. Itse en ole ollut sitä edes suunnittelemassa, vaan ihan toinen ahkerampi taho.Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Kerron lisää kunhan ilmoitus on ollut paikallisessa lehdessä.

Tällaista tänään!