Kääks! Klassinen sormivirhe ja kaikki katos!

Nyt jäähyttelyn jälkeen uutta tekstiä...

Herätys lauantaina klo 5.30, ystävän kyydillä naapurikaupunkiin ja bussilla lähtö klo 7.30 kohti Tamperetta. Puoliltapäivin perillä ja kiertely alkoi tungoksessa.

Mukavasti kuitenkin pääsin ja mahduin ostoksille. SecretWool osui kohdalleni ensimmäisenä must -paikkana. Kerrankin pääsin hypistelemään mahtavia lankoja ihan livenä. Ja olipa mukavaa jutella Katjan kanssa! Kolme vyyhtiä tarttui hyppysiini melko nopeasti.

vasemmalla Lorna's Laces Shepherd sport, oikealla Cherry Tree Hill Suri Lace alpakkaa

Toinen tärkeä kohde osui kohdalle vähän aikaa kierrosta jatkettuamme. Titityyn edessä oli joku porukka jonka ohitse yritin päästä käsiksi yhden matkalaukun sisältöön. Pääsinkin hetkohta sitten ohitse hypistelemään Ilun lankoja. Ryhmän keskustelusta korviini osui sana Piki. Kuulostipa tutulta. Tosin vasta kotimatkalla ja varsinkin illalla kotona luettuani Villasukan messupäivityksen tajusin... Messujen tuoksinassa ei kapasiteetti riitä näköjään ihan kaikkeen! Mukavaa oli tavata Tiina, tosin vain pikaisesti ostosten merkeissä. Ystäväni odottelivat jo nälkäisinä lounaalle lähtöä, minulla oli vain langat mielessä eikä yhtään nälkä... paitsi lankanälkä!

vasemmalla villa-bambu-mohair ja oranssikirjavat kashmiria

Olisinpa älynnyt heti lyöttäytyä seuraan esittäytymään ennen matkalaukun penkomista, koska ostosten jälkeen olinkin jo myöhästynyt. No, jos vielä joskus onnistaisi.

Jos joku bongasi tämän Revontulihuivin niin se olin sitten minä. :D Yhden keltaoranssin Revontulenkin näin messuilla myös, takaa päin. Ihan tuli kyllä kaima mieleen olemuksesta, arvelua siis, sinuakaan en ole livenä tavannut. Monia muitakin blogaajia ja taatusti neulomolaisiakin kulki varmaan ohitseni mutta tuli tuijoteltua noita osastoja niin tarkkaan.

Pirtin kehräämön osastolta tarttui pari kiekkoa uutuusväriä mukaan. Tärkeimmät ostokseni on nyt esitelty kuvien kera. Kyllä 4,5 tuntia on liian lyhyt aika kiertää messut kokonaisuudessaan, kivipuolikin jäi näkemättä. Muuten oli ihan mukavat messut, pitkästä aikaa kävin.


Tässähän tätä!