Hillokellariin on valmistunut uusia tuotteita. Nimittäin sukat Step -langasta , kuten aiemmin suunnittelin.


Kuvasin tänään sukat viikolla tulleen polttopuukuorman päällä. Siinäpä onkin lisää puuhastelua perheelle, kunhan ovat pilkottu pieniksi ja pinottu kuivumaan.

Sukat olen neulonut koneella. Näistä tuli 37 numeron jalkoihin sopivat, vähän pienet omiin jalkoihin
. Koon muodostuminen olikin vähän arpapeliä, uudella langalla ilman mallitilkkuja kun tekee. Nallelangan tiedoilla neuloin. Eiköhän näillekin omistaja löydy jouluun mennessä. Koneella saa sopivaa jämäkkyyttä ja joustoa sukkiin, kunhan ei liian kireällä säädöllä neulo. Näitä lisää koko perheelle!

Lanka on siis Austermann Step
Koneella neulottu, koko 37
menekki 77 g
Hillokellariin

Lähikuvaa... kantapäästä näkee että muutama kerros lisää teräosaan ja saan sopivat sukat.


Aina vaan näkyy sama leimukukkapenkki taustalla :) Varmaan kaikki loppukesän sukat olen kuvannut samoilla kohdin terassilla.

Illalla neuloin vielä säärystimet itselle huomista jumppaa ajatellen. Vaikka muuten tulee hiki niin nilkkani eivät vetoisasta lattiasta oikein pidä vaikka onkin kengät jalassa. Yleensä kuljen matkat polkupyörällä joten säärystimet suojaavat  silloinkin. Säärystimet ovat nytkin jalassa, taidan mennä nukkumaankin nilkat lämpiminä. Kuvan otan vaikka huomenna töiden jälkeen. Ja lisään sitten kuvat kellariinkin samalla kertaa.Tässä kuva päärynäpuumme tuotoksista. Näistä olen keitellyt hilloa pari satsia, tänään yhden. Oikein makoisaa hilloa tulikin, kun lisäsin yhden sitruunan mehun ja raastetun kuoren mukaan sekä hiukan inkivääriäkin. Mehumaijassa pehmensin ensin ja sitten sosemyllyn läpi kattilaan ja hillosokeri ja mausteet sekaan.

Meillä ei kyllä ole hillokellaria, mutta jääkaapissa on tilaa lasipurkeille. Aika miedon makuisia päärynöitä ja  hyviä syötäviä. Jätin vielä syötäväksikin sillä ihan kaikkia en raaskinut hillota. Ja on niitä paljon jo syötykin!

Nyt ei olisi enää kuin luumut ja kriikunat, ja jos oikein innostaa niin aroniamehuakin saisi monta maijallista...

Hyvää yötä!