Kiitos sukkakommenteistanne! :D Aina yhtä mukavaa saada niitä :)

Vihdoin viimein pääsin kokeilemaan uutukaisia KnitsPicks-puikkojani. Ensin aloitin miehelleni ohuempia sukkia, kuten toiveita oli esitettykin. Ihan perussukkaa Step -langalla kärjestä aloitettuna. Tämä väritys ei kuvioita kaipaakaan kun kirjoneuletta syntyy ihan itsekseen. Kantapäästäkin tuli ihan vahingossa symmetrinen. Kuinkahan toinen? Pientä jännitystä ilmassa, vaan ei mitään paineita. Tuleepahan yksilölliset sukat.



Puikot ovat aivan ihanat! Käytössä ovat 2,5 paksuiset sukkapuikot. Alkuun vähän yllätyin puikkojen lyhyydestä, ovat nimittäin vain 15 cm pituiset. Vaan pituus riittää vallan mainiosti. Oikein näppärät puikot. Sormikkaissakin toimivat varmasti hyvin.


Seuraavaksi puikoille pääsi 4,5 paksuiset KnitPicks-pyöröt.


Enkä voi kuin kehua näitäkin. Alkuun epäilin tosin kuinka hyvin nuo puikot pysyvät kiinni letkuosassa eivätkä irtoa kierteiltään. Pari kertaa löystyivätkin. Mutta kun otin käyttöön mukana tulleen apuvälineen, metallisen "pikkupätkän", ei ole ollut ongelmia. Metallipätkän avulla saa kiristyksen tiukattua tarpeeksi kireälle. Irroitettaessakin saa letkuosan pysymään paikoillaan kun kiertää puikkoa irti. Samos luistaa sopivasti näillä puikoilla. Huivimalli odotuttaa vielä lopullista valintaa. Mutta näillä neulomuksilla mennään eteenpäin.