Kiitoksia jakkukommenteistanne!

Kuten arvata saattoi, en ehtinyt/jaksanut kirjoitella mitään muotoilusta. Päätin informoida asiasta sitten valmiin jakun yhteydessä.

Ja kuten arvata saattaa, neulekoneiden omistajana, aina joku pyytää neulomaan jotain. Niin nytkin on meneillään: kaulaliina. poncho ja villatakki. Kaikki eri tilaajille.Tunnustan tässä nyt virallisesti, että sivutoimisesti (nimi vain puuttui) olen neuleita tehnyt jo runsaan vuosikymmenen. Siksi minulla on paljon lankaa hyllyissäni. Jos joku syksyllä ihmetteli kymppiprojektin tiimoilla isoa lankavarastoani.
Toiminimeksi muutaman vuoden mietinnän jälkeen vihdoin ilmoitin alkuvuodesta kaupparekisteriin tutun nimeni... Rekisteristä neulehistoriani paljastuukin kokonaisuudessaan...

Alunperin ryhdyin kirjoittamaan tätä blogia ihan vain käsin neulomistani töistä, (ja suhteellisen anonyymisti ilman mitään taka-ajatuksia!) mutta väliin putkahtelee väkisinkin joitakin kuvia näistä konetöistäni. Tämä on kuitenkin merkittävä osa minun elämääni joten en voinut olla kertomatta.

Toivottavasti kukaan teistä ei vedä "herneitä" nenäänsä tästä "paljastuksestani", mutta kun olen rehellinen luonteeltani ja tämä neuleyhteisö on niin mahtava ja turvallinen vertaistuki yksinäiselle sudelle, niin rohkenin kertoa.  Niin ja monihan on täällä siltikin ihan anonyymisti. Tämä nettimaailma kun oli ihan uppo-outoa minulle ennen Novitan neulomoa, joka toimi eräänlaisena ponnahduslautana siellä aikani lueskeltua kirjoituksia.
Enkä siis tiennyt yhtään miten täällä käyttäydytään. Ja edelleenkin olen ollut enemmän lukija kuin keskustelija, kun aikani on vähän kortilla ja perhekin vaatii vielä osansa, ainakin muutaman vuoden tiiviisti. Opiskelun ja harrastusten tukemista. Perhe ensin. Nytkin kyllä päätyöni leirikeskuksessa kutsuu puoliltapäivin...

Käsinneuleet saavat jatkossakin esiintyä täällä pääosassa. Mutta kyllä täällä siis neulotaan kaiken aikaa, vaikkei juttua aina tänne ilmestykään.

Huomasin, että pyöreät lukemat ovat lähestymässä laskuriini. Katsotaan jos jotain yllätystä saisin aikaiseksi. Tasalukubongaus jäänee yli viidenkympin. Ilmoitan vielä ajoissa mikä tasaluku on kyseessä. Vaikkapa paljastukseni merkeissä...

Että tällaista tällä kertaa... ja lumitöihin pihalle...