Tässä tulee hulmuavaa huivia! Luonnonolot ovat kovin syksyiset ja myrskyisät, onneksi kuitenkin oli poutasäätä kuvaushetkellä tänä aamuna. Pihakuusi toimii jälleen taustana. Huivihan valmistui lokakuun viimeisinä hetkinä.


Shetland Triangle
Ohje kirjasta Wrap Style (Pam Allen)
Lanka Pirtin kehräämön kampalanka 90 tex x 3
puikot 4,5
koko 135 x 75 cm
mallikertoja toistin muistaakseni 12
menekki 105g

Langattoman lokakuun ansiosta en ollut ostellut uusia huivilankoja, siis sellaisia ohuen ohuita mysteerihin. Huivimallit valikoituivatkin siis lankojen mukaan lokakuussa. Nyt vähän jo polttelis lankakaupat! Ostosreissu jäänee kuitenkin ensi viikkoon.

Eilen neuloin kuopukselle mustan tavispipon. "Pitkällisen" mallisuunnittelun (ei mitään erikoista) jälkeen siis. Lankana seiskaveikkaa, onneksi löytyi tällä kertaa sopivaa lankaa kotoa. Kuvaa tulee kunhan pipo palaa koulusta. Tarkoitus on ommella pipoon vielä vuori.

Iltasella aloitin villasukat miehelleni. Kuulemma aina kyselen häneltä kävisikö tällainen malli tai olisko tämä kiva, mutta toisille vaan neulon. Niin... viime keväänä oli kyllä tarkoitus neuloa Samoksesta pusero, mutta aloittamatta on edelleen. Nämä sukat saattaisivat valmistua isänpäiväksi. Lahjan saaja istui kyllä koko ajan vieressäni, eivät siis ole yllätyslahja. Varmaan yllätystä jo tarpeeksi kun ylipäänsä aloitin hänelle jotain :D Ihan peruskamaa seiskaveikasta. Koskaan ennen en olekaan seiskaveikasta sukkia neulonut, täytyy tunnustaa. Pirtin langoista olen paksummat sukat aina tähän asti tehnyt. 

Lapasiahan nyt olisi hyvä neuloa kun on lapaskuukin alkanut. No ehtii tässä vielä, toivottavasti! Tarvettahan on jatkuvasti perheessämme.

Mukavaa perjantaita kaikille!