Sukkasatoon olen täällä neulonut, kokeillut uusia systeemeitä. Vasta yksi sukka on valmistunut tänä aamuna. Tytär joutui taas malliksi, oli kuulemma jo kiire kouluun!
917059.jpg
Langanpäät ja silmukkamerkitkin roikkuvat vielä. Lankana Nalle ja kärjestä aloitettu. Jalkaterän päällä ja varressa 3o 1n resoria (idea kirjasta Nancy Bush Knitting Vintage Socks), kantapää tehty tiimalasina ja varren silmukat päätelty italialaisittain. Varren yläosassa neulottu vielä 1o 1n resoria ennen päättelyä.
917061.jpg
Kantapäästä tuli siisti, tällä systeemillä aion neuloa muulloinkin. Ohje tiimalasikantapäähän löytyy Ullasta, kuten kärjestä aloittaminenkin.
917062.jpg
Päättely onnistui myös siististi. Resorin ulkonäössä on kyllä toivomisen varaa ;D. Varren takaosassa lisäsin silmukoita nurjiin raitoihin, kuten kuvasta erottaa viimeisimmän lisäyksen. Päätelty reuna on mukavan joustava ja näyttää koneneuleen aloitukselta.Tätäkin systeemiä aion jatkossa käyttää ainakin kärjestä aloitettuihin sukkiin ja miksei myös esim. kaulusresoreissa. Päättelyn ohjetta katsoin Hanna Jaacksin kirjasta Nyt neulomaan. Kirja on erinomainen käsikirja neulojalle.

Nyt olen jo aloittanut toistakin sukkaa. Arvatkaas kenelle nämä tulevat?