Vähän on ollut hiljaista. Päivityksiä en ole malttanut tehdä, kun ei ole mitään valmista esiteltävää. Tänään keräsin ulkoa tomaattisatoa. Ei ole onneksi halla vioittanut ulkona kasvavia tomaatteja vielä. Lapasvaihtolapasia olen myös aloittanut. Oikean käden lapanen alkaa olla kärkikavennuksia vajaa. Tytär ihasteli keskeneräistä, toivottavasti onnistuvat toiveiden mukaisesti. :)

Minttumaaria neuloskelin odotellessani kuopusta soittotunnilta. Kakkoskaavio alkaa olla loppusuoralla. Saattaa olla, että pari mallikertaa jatkan vielä ennen kolmoskaaviota.

Lankavarastosta vielä... Kiitoksia ihanista kommenteistanne!
890917.jpg
En kyllä uskonut itsekään, että niitä noin paljon on kertynyt. Mutta minkäs teet, kun kaikki langat on ihania ja rakastan kaikkia värejä, vaikken omissa vaatteissani jokaista väriä suosikaan.

Voi olla, että joulun alla tulee tosiaan kiire. Laskin, että minun pitäisi neuloa 1286g viikossa päästäkseni tavoitteeseen ja se tekee 184g päivässä!! Kyllä nyt täytyy pysyä loitolla kaikista ihanista lankakaupoista ja neuloa kotona. Enkä siis jouda jääkaapillakaan paljon käymään!  Tosin tätä vauhtia en yllä tavoitteeseen ainakaan neulomalla. Täytyy harkita sitä lankojen myyntiäkin, jos oikein tiukille menee. En minä nyt kuitenkaan mitään stressiä ota. Tuleepahan tilastoitua neljän kuukauden pudotukset. Olisihan se kyllä kiva saada tilaa sitten niille uusille langoille vuodenvaihteen jälkeen ;D Nooh, nää nyt on näitä höpinöitä vaan. Oman painon pudotuksen otan ennemminkin tosissaan!

Nyt täytyy lähteä viemään kuopusta jalisharkkoihin. Heippa!

EDIT: Lisäsin tuon MysteryShawlAlongGroup -napin tuohon mukana-laatikkoon. Jäin vielä  odottamaan vahvistusta Halloweenryhmään. Lisään sitten senkin myöhemmin. Nyt rupes noita(heh) huivia pukkaamaan! Mielenkiinnolla odotan millainen huivi siitä on tulossa. En muuten ole kyllä mikään Halloweenfani, mitä nyt kurpitsoita kasvattelen!

Nyt riittää nämä surffailut!! Ei villat vähene tällä tavalla! Siis sohvalle.