Tänään olin tosi väsynyt töistä tullessani. Ei kai se ole ihme,kun eilisen iltavuoron jälkeen piti jo ennen kuutta nousta tänä aamuna, että ehdin seitsemäksi pyöräillä töihin riparilaisia ruokkimaan. Tänään jätin suosiolla uimiset väliin, en millään olisi jaksanut lähteä niin ajoissa.

Päiväunetkin otin ja illan olenkin viettänyt unenpöpperöisenä sohvalla. Vähän virkosin kun kävin kaupassa, pyörällä tietenkin. Jos autoa ei olisi meillä ensinkään, olisinkin varmaan oikein hyvässä kunnossa. Jaksoin sohvalla vähän neuloakin. Bambupuseron takakpl on nyt kokonaan neulottu.

Äsken pengoin vähän komeron hyllyjä (kun ei enää nukuta) etsien löytyisikö sopivia liinoja pöydille rippijuhlien ajaksi. Nämä tipahtivat hyllyltä ensimmäiseksi käsiini:
661325.jpg
Äitini vanhat käsineet, alkuperästä ei ole tietoa. Puuvillaa ja mukavan oloiset.

Tällaisen liinan olen joskus virkannut, oikeasti tämä on noin 50cm halkaisijaltaan, pesun jäljiltä; tärkkäystä ja pingoitusta vaille.
661356.jpg
Ulkona olisi saanut paremman kuvan päiväsaikaan, kun ei nyt tuo valoisa yö riitä ulkokuvaukseen. Uniaikakin meni ohi, joten kirjoittelenpa nyt tänne jotain.

Vielä yksi liina joka on siis tällä hetkellä olohuoneen pöydällä. Pöytä on vanha anopin vanhempien ns. tupakkapöytä.
661335.jpg
Tämä liina on tehty kokonaisuudessaan työmatkoilla. Kuljin viiden vuoden ajan bussilla naapurikaupunkiin töihin parikymmentä vuotta sitten. Puolen tunnin matkalla ehdin tehdä aina jonkin verran. Malli on vanhasta Kotilieden virkkaa -lehdestä nro 15 vuodelta 1980. Nämä yölliset kuvat ovat kyllä surkeita, mutta jotain kuvasta näkyy kuitenkin.

Olisihan noita vielä muitakin virkkuita kaapissa, keskeneräisiäkin, mutta tämä virkku taitaa lähteä etsimään unihiekkaa. Huomenna mies ja lapset saapuvat kotiin. Aamulla aion nukkua kerrankin pitkään.

Hyvää yötä ja kiitoksia kun ette ole minua unhoittaneet.:D