Saimmekin normaalin vappusään tänä vuonna. Eipä tarvitse kesähepeneitä etsiskellä! Päivitykseni on harventunut, kun ei ole ollut mitään tietoa mistään valmiista töistä. Mutta NYT ON!!!

Eilen illalla ompelin ja päättelin langanpäät. Niitä riittikin, kun parissa kerässä oli useampikin solmu.

Kuvasta näkyy vapun 2007 lumitilanne hyvin.
553076.jpg

Lankana Samos viime kesän vihreänä (381)
menekki vaa'an mukaan 485g
puikot 4,5 ja 5
Malli 68 lehdestä Novita kesä 2007

Tästä tuli heti lempijakkuni.  Neuloin tämän ohjetta pidemmäksi ja kuosittelin vyötärönseutua istuvammaksi. En pidä laatikkomallisista neuleista, en edes männä kasarivuosinakaan neulonut niitä lyhyitä laatikoita itselleni. Mallineulekin oli mukavaa työstettävää. Nappeja kävin aamulla lähikangaskaupasta etsimässä. Tietenkin niitä mieluisimpia oli liian vähän. Ostin ne kuitenkin ja ompelin vain joka toiseen kohtaan. En malttanut lähteä sen enempää etsimään tänään.Ehkäpä niitä samoja löytyy lisää jostain muualta, tai sitten löytyy toiset sopivat napit. Ostan napit aina vasta kun työ on valmis.

Seuraavaksi puikoille pääsee Sirdarin Just Bamboo. Puseroa olen siitä suunnitellut. En ole vielä päättänyt, minkä mallin valitsen. Modassa oli kiva pikkupusero, mutta ajattelin jotain pitkähihaista, kun tuo Suomen kesäkin on niin lyhyt ja vähäluminen!

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!