Sain valmiiksi tällaiset "tilkkutyöt". Vuosien varrella kertyneistä ompelutöistä on jäänyt runsaasti pieniä paloja (en raatsi niitä poiskaan heittää). Nämäkin kummipojalle ompelemani verkkarit valmistuivat pikkupaloista. No, isoja paloja ei 86 cm kokoisiin tarvitakaan. Aivan viimeisintä "hottia" nämä värit eivät olekaan, mutta kelpaavat ensi kesän hiekkalaatikkoleikkeihin mainiosti. Mitään uutta ei tarvinnut ostaa. Kuminauhaakin on vielä reilusti jäljellä. Ostin tai tilasin isompia eriä eri levyisinä kun kolmelle omalle ja lasten serkuille ompelin tosi paljon, sarjatyönä pitkistä, paitaa jne.

417005.jpg

kaavat MuotiMuksu 1-1998
 kaavat
olivat tallessa valmiiksi piirrettyinä
taskuja en laiskuuttani viitsinyt ommella

MuotiMuksu -lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1992. Innostuin uudesta lasten kaavalehdestä niin paljon että tilasin sen. Muutaman numeron jälkeen Tuula Hepola ryhtyi luotsaamaan lehteä ja lehti sen kuin parani. Vuosituhannen vaihteessa hän siirtyi toimittamaan perustamaansa Ottobrea. Kaavat ovat olleet aina hyvin istuvia, samoin kuin O. Womanin kaavat. Lehti tulee vieläkin vaikka ompelu onkin viime vuosina jäänyt vähemmälle.

Tähän meemijuttuun en valitettavasti oikein jaksa (anteeksi) paneutua :(  vaikka haasteen sainkin.

Huomenna aikainen aamuvuoro jälleen. Huomenna kummityttö 6v on tulossa yökylään meille serkkulaan. Tässäpä tätä jutustelua jo olikin.