Tässä kolmas Antennaria (entinen Kissankäpälä) -huivini. Olen nimennyt huivin uudestaan kissankäpäläkasvien latinankielisen nimen mukaan. Ravelrystä tutkiskelin nimihaun mukaan ohjeista ja tätä nimeä sieltä ei ennestään löytynyt, mutta monta englanninkielistä kissankäpälä (Cat's Paw) -mallia löysin. Ei luulisi ainakaan tulevan sekaannuksia.

Valitettavasti sitä ohjetta en ole vieläkään saanut valmiiksi, aina on tullut jotain muuta. Paperille ole kuitenkin merkkejä piirrellyt eli en ole ohjeen kirjoittamista unohtanut kuitenkaan. Kaavion teko vähän teetättää koska kuvioissa silmukoiden määrä vaihtelee, ts. välillä vähenee vaikka reunoissa lisätäänkin silmukoita. Haluan että ohjeesta tulisi helppolukuinen.

Lankana Pirtin kehräämön 90 tex x 3 kampalankaa

väri taas tosi vanhalta kartalta

paino 203 g

koko n. 200 x 90 cm

puikot 4,5 ja 5 KnitPro symhonie wood pyöröt

Uusia ideoitakin on tästä huivista jo puikoilla muotoutumassa.

Nyt on Etelä-Karjalan sytomyssyjä viety jo ensimmäinen erä (99 kpl) Etelä-Karjalan Keskussairaalaan.Todella upea määrä! Eilen neulekahvilan ahkeroitsijat toivat lisää ihania myssyjä. Harmi kun unohdin kameran kotiin! Mutta siellähän ne ovat vielä tallessa, joten aionkin poiketa siellä töiden jälkeen ensi viikolla kameran kera. Kyllä neuleilta vierähti taas liian nopeasti ohitse. Kaksi tuntia on ihan liian lyhyt aika! Tällä kertaa meille esiteltiin mm. neulotun paperikranssin tekoa. Samoin halukkaat saivat ohjeistusta toisaalla kahvipusseista tehtävän korin teossa.

Mahdottoman suuri onni potkaisi minua Katjun arvonnassa! Ensi viikolla postilaatikkoon tupsahtaakin minulle ihquensimmäinen Wollmeise -vyyhti palkintona. IIIKS!!! :D

Kotisimaa on juotu ja paistamani munkit jo osaksi syötykin. Kohta on grillausten vuoro, minä vaan bloggaan ja mies hoitaa sapuskat, ihan itse tehtyä. Kutsu kävikin jo pöytään!

ILOISTA VAPPUA KAIKILLE!