Edit: Säilyn siis langattomassa lokakuussa, kiitos Mari tiedoista. Sitä arpajaislankaahan se oli!

Ja Revontuli-huivista vielä lisätietoja kun kommenteissa oli kyselyä. Lankahan on siis Pirtin kehräämön 140 tex x 2 karstalankaa väriä 721. Lankaa meni koko kerällinen (vyyhti) 167g. Lankaa jäi jopa 1,5 m jäljelle. Tarkalle meni!  Ja raidat vaan sattuivat asettumaan kivasti huivissa. Väriterapiakin oli tosi tarpeeseen sairaalasängyn vierellä istuksiessa puikot heiluen.

Isäni oli oikein pirteä ja tyytyväinen päästessään jo omaan kotiin reilun viikon reissun jälkeen!

Vielä kerran kiitoksia kaikista kommenteistanne! Taisimme selvitä onneksi pelkällä säikähdyksellä! Isälleni tehtiin maanantaina pallolaajennus ja tänään olemme kohta lähdössä hakemaan häntä jo kotiin. Ohitusleikkaustakin harkittiin mutta sitä ei sitten tarvittukaan. Hyvä niin!

Neulerintamallakin on edistytty kaiken aikaa, sairaalavierailuilla olen neulonut Shetland Trianglea ja se saattaa tulla valmiiksi jo tänään. Pingoitus jäänee huomiseksi.
1026557.jpg
Tänään postipoika toi  tilaamani Patonsin ohjelehtisen, joka on nappiostos. Haluaisin neuloa kaikki neljä mallia, jos vaan ehtisin!

Eilen valmistui pipo ja kaulahuivitilaus, koneella neulottuina.1026547.jpg

Tässä yhtenä päivänä tajusin etten ole muistanut merkitä ylös Novitalta saamiani seiskaveikkalankoja, en kymppiprojektiin 831443.jpg enkä taida olla enää Langattomaan lokakuuhunkaan 910652.jpg kelvollinen. Täytyy vielä tarkistella niitä ehtoja.

Lisäilen linkit jne myöhemmin. On aika lähteä hakemaan isääni kotiin.