Nyt en parempaa otsikkoa keksi ;).  Tässä kuitenkin lupaamaani kuvaa tekeillä olevasta virkatusta huivista.
859328.jpg
Lankana ohut Pirkkalanka ja sävyhän on tietenkin oranssi. Koukulla 4 aloitin mutta vaihdoin kotvan kuluttua 4,5 paksuuteen. Tulee notkeampaa jälkeä. Kyllä tästä huivi tulee. Pingoituksen avulla nuo kuviot tulevat vielä paremmin esille.

Esikuvana käytän tätä siskoni vanhaa huivia.
859345.jpg
Tämä on ollut välillä jo kirpparilla myynnissä, koska pongasin hintalapun jossa hintana 5 mk!!!! Eipä ollut vuosikymmen sitten mennyt kaupaksi. Veikkaisin että nykyisin menisi. Tällaisen olen siis tehnyt seitkytluvun huivivillityksen aikaan. Minulla oli ohuemmasta kermanvalkoisesta villaisemmasta langasta (kuin tämä buklee) huivi jonka sain kummitädiltäni. Sen mukaan tein tämän kun ohjetta ei ollut. Kuten ei nytkään.

Huivin teen Hupoilun merkeissä. Lahjoitan tämän todennäköisesti johonkin myyjäisiin  joulun alla. Yksi täytyy tehdä kyllä itselleni että jää mallikappale. Siskoni huivin nappasin lainaan joskus keväällä. Nyt olikin hyvä tempaus joka innosti vihdoin huivin tekoon.

On tainnut vuodatuksen palvelin kaatua iltapäivällä kun en päässyt blogeja lukemaan saatikka hallintasivuille kirjoittelemaan.

Taidankin ottaa ainakin tämän virkkuun huomiselle reissulle mukaan linja-autoon. Matkakohteena on Mustilan arboretum, jossa en olekaan näin syksyllä vielä käynyt. Alkukesän rodoja olen ihastellut useampana vuonna. Sieltä matka jatkuu Verlan tehdasmuseoon ja sitten viimeiseksi Kärnäkosken linnoitusta katsomaan. Pitänee varautua varmaankin lämpimään neuleeseen huomenna kun kerran ulkoiluakin on tiedossa. Sateenvarjokaan ei ehkä ole pahitteeksi.