Kävin iltapäivällä kaupoille lähtiessäni hakemassa postin. Laatikossa oli myös Ideoiden kirjakerhon paketti. Yleensä perun kuukauden kirjan mutta nyt ajattelin katsastaa tarkemmin Debbie Stollerin virkkaajan käsikirjan. Sitä olen kirjakaupassa aiemmin selannut ja se rupesi kiinnostamaan enemmän. Neuleaiheinen kirja ei kyllä minuun kolahtanut. 

MIKÄ PETTYMYS ODOTTIKAAN KUN AVASIN PAKETIN KAUPPAREISSUN JÄLKEEN!

423976.jpg

On tainnut joku pakata väärän kirjan, laskussakin lukee Koukussa, virkkaajan käsikirja. No, täytynee maanantaina soitella kirjakerhoon. Tuota neulojan kirjaa en halua kyllä pitää itselläni joten se tietää postireissuakin alkuviikosta.

Muuten päivä meni mukavasti. Ostin itselleni uudet työkengät, kun vanhat olivat jo aikansa palvelleet. Kävin myös lankakaupassa hiplaamassa uutuuksia, Hjertegarnin ja Sirdarin nauhamaista bambulankaa. Hjertegarnin bambun kierre ja ulkonäkö on miellyttävämpää kuin suomalaisen vastaava. Jonkun kesäneuleen haluaisin tehdä itselleni toisella noista langoista.

Kyselin lankoja myös tähän malliin:

423988.jpg

Tytär ihastui nähdessään kuvan Modassa ja kyseli ehtisinkö... Lankoja on tulossa kauppaan, onneksi vasta viikolla 12 muistaakseni. Katsotaan sitten missä vaiheessa nuo edelliset työt ovat. :) Suunnitelmia on paljon, kiva olis kyllä saada valmistakin. Suunnittelu (lue: haaveilu) on niiiin mukavaa!

Perjantai-illan avannossa on jo käyty. Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille.