kaikille onnittelijoille. :D Mukavasti tuli neuvoja ja vinkkejä tuohon kuva-asiaan. Lähinnä juuri tuon vuodatuksen gallerian nopea täyttyminen sai pohtimaan erillisen kuvagallerian avaamista. Täytyy nyt viikolla perehtyä. Aamupäivisin, kun lapset ovat koulussa, saan koneen omittua käyttööni paremmin.

Neulonutkin olen. Tyttären puserosta on vielä neulomatta hiukan molempien hihojen pyöriötä sekä kaulus. Neulon hihat nimittäin yhtäaikaa samoilla pyöröillä. Joskus neulon pyörönä sitten erikseen. Minusta saumojen ompelu ei kuitenkaan niin hankalalta ole koskaan tuntunut. Hihojen istutus joskus vähän enemmän teettää työtä. Laitan kuvan sitten valmiista.

Huomenna teen yhden tilauspipon, koneella tosin. Lupasin sen jo alkuviikosta, joten alkaa tulla jo kiire. Sitten isovelipuseron neulominen valmiiksi ja pipoviikon pipon suunnitteluun. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tässä yksi kuva.

355955.jpg

Vuosi sitten neuloin koneella ribbipoolon Novitan wool neliraidasta tyttärelle. Nyt kun oli jo reilummin pakkasta niin oli käytössäkin tänään. Näyttääpä hassulta tuo kuva, jotenkin vääristyy. Kai siitä jotain selvää saa.:)
Edit 22.1.: vaihdoin vähän paremman kuvan, ei sekään ihan terävä ole.

Käsin en kyllä jaksaisi ohutta resoripaitaa neuloa. Jollain 5-6 numeroisilla pelkkä ribbikin jo sujuu. Jotain kuvio- tai pitsineuleista tai varsinkin palmikkoa pitäisi olla ohuille puikoille että mielenkiinto säilyisi. Taidan vetäytyä jo yöpuulle. Aamulla sitten puuron keittoon. Hyvää yötä.

PS. Jos saan tyttären malliksi otan kyllä paremman kuvan ja vaihdan sen tuon paikalle huomenna.