Tänään oli syntymäpäiväni. Tuli 43v täyteen. Eipä niitä ole enää juuri juhlittu tyttären syntymän jälkeen. Lähipiiri muistaa korteilla tai viestein. Vanhempani tulevat huomenna käymään. Lapsia ajatellen ja innokkaana leipojana kääretortun ja keksipohjaisen hyytelökakun leivoin. Joskus nauran lapsille että syövät meidät vararikkoon. Varsinkin 13v on jatkuvasti nälkäinen. Puolen tunnin kuluttua kunnollisen aterian jälkeen on jo nälkä! Kuitenkaan ei ylipainosta ole tietoakaan, pikemminkin päinvastoin. Kyllä einesruuilla ostoskori kallistuisi aika reippaasti. Sitten onkin varaa välillä herkutella jopa valmiin pöydän ääressä.

Nimittäin mieheni tarjoaman lahjan söimme yhdessä hyvällä ruokahalulla tänään ravintolassa ja ilman lapsia! Heidät jätimme kotiin syömään tähteitä... ei sentään. Ihan oli leivinuunissa vasta kypsennettyjä koipireisiä sekä keitettyjä makarooneja. Eivät siis heitteille jääneet.:)  Osaisivathan nuo jo itsekin keitellä jos vaan viitsisivät.

Olen miettinyt, mikä olisi paras (helpoin ja nopein) tapa esitellä
kuvat viime vuoden valmiista töistä.  Kun niitä on n. 50  kuvaa.  Sitten on vielä paljon kuvia vanhemmista neuleista. Mihin versioihin olette olleet tyytyväisiä? Joitakin olen muista blogeista löytänyt ja laittanut jo koneelle suosikkeihin. Onko mitään tarjolla suomeksi?

Lopuksi yksi viime vuoden tuotos. Tätä puseroa aloin neuloa joskus 16v sitten. Sain etu- ja takakappaleen neulottua kainaloihin asti josta sitten viime syksynä sitä jatkoin. Eivät olleet koitkaan löytäneet sitä. Lanka on nimittäin Pirtin 4-säikeistä kampalankaa joita ei ilman lisähintaa käsitellä koinsuojalla. Tähän olen tosi tyytyväinen, malli oli vanhasta Sandra-lehden marraskuun numerosta vuodelta 1990. Hyvin samannäköinen malli on viime vuoden Modassa.

353408.jpg