Yritänpä julkaista täällä pitkän vuodatuksen korjaustauon jälkeen. Moni teistä on saattanut ihmetellä kun mitään ei ole kuulunutm mutta moni on varmaan ollut tietoinen vuodatuksen ongalmista. Laitoin myös tiedon tuonne Facebookin sivuille tilanteesta. Pari kirjoitusta kirjoitin remontin aikana varablogiini, joka on pari tuntia vanhempi kuin tämä vuodatuksen blogi. Saa nyt nähdä mihin kirjoitan jatkossa.

Tässä bloggerista kopsattu päivitys 9.7.2012 nuo pienellä kirjoitetut tekstin olen juuri äsken lisännyt alkuperäiseen.

 

Kirjoittelen nyt sitten tänne, kun tuo vuodatus on rempassa eikä päivityksiä pysty kirjoittamaan sinne kuin heinäkuun loppupuolella. Toivottavasti tämä tulee sujumaan bloggerin puolella, harvemmin kun olen tätä käyttänyt.


Loma-asuntomessut menivät oikein mukavasti, tunnelma oli mukavan rentoa ja tuli tutustuttua yrittäjätorin osallistujiin. Aika meni todella nopeasti! Harmi kun ei tullut otettua yhtään kuvaa niin osastostamme kuin muutenkaan messualueesta.


Otsikko antaa ymmärtää että olisi joku valmis työkin esiteltäväksi. Kuvassa on Esteri -ontelokuteesta virkattu kassi, painoa ehkä puolisen kiloa, 8 mm:n koukulla 

 

28.7.2012. Kuvat eivät siirrykkään flickristä suoraan joten tässä nämä penet kuvat kopsattuna suoraan bloggerista. Onpas hankalaa! Kyllä pistää miettimään muuttoa kokonaan bloggerin puolelle.

 28.7.2012. Editti tuli heti kertomaan että nehän (kuvat siis) näkyvätkin ihan samalla tapaa kuin bloggerissa.

Tänä aamuna kuvasin ekologista ruohonleikkuria pihallamme. Varsinainen kesän nurmikonleikkaajamme nukkui vielä...