Yritäpä ottaa kuvia keveästä huivista tuulisella säällä! Mutta ei se mitään haittaa, päinvastoin, korostuupa huivin ilmavuus ja laskeutuvuus paremmin. Huiviprojekti oli oikein mukava ja suuremmilta vastoinkäymisiltäkin vältyin. Yhdessä kohtaa purin pudonneen silmukan takia puolitoista kerrosta. En jaksanut yösydännä selvitellä sitä kohtaa purkamatta oikealle kerrokselle asti. Useinmitenhan pudonneet silmukat korjaan siinä samassa kohdassa.

Kevätpäiväntasausyllätyshuivi (Lankakomero)

Lanka Pirtin Kehräämön kampalanka 110 tex x 2

Puikot  4 ja 4,5 KnitPicks Harmony pyöröt

Menekki 190 g

Koko n. 90 x 190 cm

Tässä kuvassa näkyy (jotenkuten) huivin kaunis poimutus, joka on saatu aikaan kolmannen vihjeen lopussa tehdyllä runsaalla silmukoiden lisäyksellä. Huomaattehan myös, että täytyyhän talon emännällä olla väreihin sopiva huivi! Kyllä  minun kelpaa nyt pihallamme tepastella.Nauru

Helman ajattelin ensin päätellä virkkausversiolla mutta teinkin neulomalla kun lankaa riitti. Mielestäni neulottu reunus kokoaakin paremmin tuon muuten täysin pitsisen huivin. Neuloin viisi kerrosta ainaoikeaa.

Mahtavat kiitokseni vielä Lankakomerolle tästä huivitempauksesta! Huivin muoto on harteille kauniisti  istuva ja laskeutuva. Täytyy vielä todeta että tämä ohuehko lankavalintakin osui nappiin. Olen nii....n tyytyväinen huiviin kaikkinensa. Se punainen versio vielä odotteleekin alkutekijöissään.

PS. Täällä, klik, on vielä lisää  huivikuvia, jos jaksatte katsoa.