Huivi valmistui jo viikonvaihteessa, mutta millään en meinaa ehtiä päivittelemään tänne yhtään mitään. Mutta kunhan elokuu taittuu syyskuulle jää aikaa tälle hommalle taas enempi.

Tämä huivi on vahvoilla rippijuhliin vajaan kahden viikon kuluttua. 14v aloitti tänään leirin ja oli äipän ruokittavana. Huomenna jatkuu jälleen täysihoito minun osuudeltani iltavuoron merkeissä... Kukahan tekis valmisteluja kotona? Ensi viikolle olen järjestänyt itselleni vapaapäiviä leipomisiin ym. Eihän sitä nyt enää paljoa tarvitse, heh, suurin valmisteluhan on esitelty näissä kuvissa.

2716095521_a8d2f36ed0.jpg?v=0

Huivi asettuu kauniisti harteille, mukavammin kuin kolmiohuivit.

2716099195_fa850a95d8.jpg?v=0

Olen tyytyväinen. Lanka on myös miellyttävää, pehmeää ja laskeutuvaa. Kesäisempi materiaali kuin villalankahuivit. Kastelin ja pingoitin huivin. Lopuksi vielä painelin höyryraudalla virkattua osuutta.

Ohje Panache Ullasta
lanka Grignasco Merinosilk
puikot 3,5 - 4 - 4,5
menekki 86 g
korkeus niskan kohdalla n. 62 cm

Lisäkuvia täällä. Väri muistuttaa läheisesti viime kesän "Ruskosotkaa". Värivalintani on hiukan mielikuvitukseton mutta tässä värissä viihdyn.

Saamani huomionosoitukset edellisessä kirjoituksessa ovat olleet oiva kannustin minulle. Ilman niitä olisi keskikesän kirjoittelut ja neulomiset olleet täällä paljon vähäisempiä. Kiitos vielä kerran Seijap.

Heips ensi kertaan!