Otin varaslähdön ja aloitin sukat, en tiedä onko se sallittua. Kuvan olisin laittanut todistusaineistoksi, mutta nyt ei onnistu siirto. Tässä flickrin kuvaan linkki. Sitkeästi olen suosinut suomalaista, mutta säännöllisin väliajoin harkitsen bloggeriin siirtymistä, onhan minulla siellä varablogi ollut yhtä kauan kuin tämä.
2233224574_473430068f_m.jpg
Lankana sukissa on vuosi sitten tilaamaani lankaa Onlinen supersocke. Ohjeena käytän Knittyn Monkey-mallia. Mallineule on mukavaa neulottavaa kuten lankakin, vaikkakin sukkaa en ole näin ohuilla (2,5) puikoilla neulonut aikoihin. Nyt tekisi mieli neuloa erilaisia sukkia, viime talven ja vuosien lapastelujen jälkeen.

Tarvetta meillä kyllä kirjolapasiinkin olisi jälleen. Ensiavuksi kuitenkin parsin syksyllä valmistuneiden lapasten 990061.jpg peukalot. Lapaset kun on neulottu puhtaasta villasta, niin vahvistuksia ei ole. Tosin täyslampaanvillaiset ovat reippaasti lämpöisemmät kuin polyamidivahvisteiset. Äkkiäkös reiät piiloon saa kun ajoissa parsii.

Mutta tää tahtoo nyt kaikenlaisia sukkia. Olisihan se hienoa tehdä vaikka kaikissa PS:n väreissä. Viime vuonna suunnittelin neuloa lapasia samalla systeemillä vaan muutamat parit sain niillä tiimoilla tehtyä. En ota nytkään paineita.

Nyt lähden apinoimaan sukkaa!